Over ons

Bloem Design is op 3 augustus 1989 opgericht door Mark van der Heijden.Na de MAVO en het volgen van de MTuS te Nijmegen , waarna nog een jaar werkzaam bij een werkgever in Oss ben ik in de gelegenheid gekomen om deze winkel te starten.

Samen met enkele stagiaires (waarvan er nog steeds een bij ons werkt) starten wij aan de Nieuwstraat een bloemenwinkel met bloemen, planten , bruidswerk en ook het maken van rouwarrangementen.Ook een ruim aanbod in kadoartikelen en geuraccessoires hebben wij een compleet aanbod.

Ik en mijn collega's Stefan,Fleur en Sanne  stellen graag voor u een mooi bloemenmoment samen.

Met vriendelijke groet,

Mark.

woodwick.jpgNIEUW! Woodwick kaarsen met geur en houten lont(wick)

"Virginia Gift Brands is opgericht in 1990 en is gelegen in de uitlopers van de prachtige Blue Ridge Mountains in Lynchburg, Virginia, Amerika. Ze zijn gevestigd in een fabriek niet ver van de kleine garage waar het begon.
Het bedrijf is vastbesloten om het leven van hun klanten te verrijken door het creëren van unieke huisparfum producten van de hoogste kwaliteit.

WoodWick®, het eerste merk van het bedrijf is voorzien van de eerste houten wick ( lont ) in de wereld. Door de combinatie van vakmanschap met het beste van moderne methoden bieden WoodWick® kaarsen sterke, authentieke geuren en een exclusieve natuurlijke houten wick waardoor het rustgevende geluid van een knapperend vuur ontstaat. Elke kaars is zorgvuldig ontworpen door ervaren candle-makers met alleen hoogwaardige sojawas blends en eersteklas geur oliën. "

plukboeketten zijn helemaal hip.

Breng uw vaas en wij maken er een mooi boeket in zodat u de vaas alleen nog hoeft bij te vullen met water. geen minimumprijzen !

veldbloemen.jpg

BLOEMEN-ABONNEMENT VOOR THUIS.

ELKE DAG EEN MOOI BOEKET COMPLEET IN VAAS. GEEN ZORGEN OM HET AFSNIJDEN EN HET SCHIKKEN ,DAT DOEN WIJ VOOR U.

VANAF €15,- EN BEZORGING IN ST.MICHIELSGESTEL IS DAN GRATISbloomon.jpg